Interaktionskontoret | Konsulttjänster

犀利士藥局犀利士(Cialis)是全球十大製藥廠美國禮來公司生產的ED專用藥,犀利士是中文名犀利士藥學名:他達拉非(Tadalafil)。犀利士CIALIS台灣官網| 線上購買犀利士、原廠藥品!

Konsulttjänster


Förutom våra färdiga paket hjälper vi också gärna ditt företag på andra sätt. Kanske arrangerar du en konferens som känns ensidig och tråkig? Kanske vill du skapa en unik upplevelse för dina anställda? Kanske önskar du göra dina kunder mer aktivt delaktiga? Vi är experter på interaktivitet och deltagarkultur, och delar gärna med oss av våra kunskaper. Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om vad vi skulle kunna göra för dig!

Här är några exempel på vad vi gjort tidigare:

Historiska museet

Vi har samarbetat mycket med Historiska museet i Stockholm. Bland annat har vi jobbat med att levandegöra deras samlingar för barnpubliken, och skapat interaktiv skolverksamhet med utgångspunkt i deras lokaler och utställningar.

Forskarnätverket Riders

Forskarnätverket Riders i Storbritannien, som samlar experter på digital storytelling, anlitade oss för att skapa en tvådagarskurs om interaktiva narrativ och berättelsedesign. Vi lät dem prova att spela spel, men hade också workshops och föreläsningar om interaktiv dramaturgi, beteendedesign och spelkultur.

Fantasiforbundet

Norska Fantasiforbundet är en ideell organisation som arbetar med deltagarkultur. När de satte samman en speldesignkurs för internationella deltagare anlitade de oss inte bara som föreläsare, utan konsulterade oss även i utformningen av programmet för att göra det så pedagogiskt effektivt och deltagarvänligt som möjligt.

Södertörns högskola

För spelprogrammet på Södertörns högskola satte vi ihop en hel kurs där studenterna fick jobba med mänsklig interaktion, analog speldesign och att relatera detta till digitala spel. På en vecka gick studenterna igenom en intensiv grupprocess där de lärde sig nya designverktyg, men också reflekterade över den mänskliga faktorn i alla spelformer samt möjligheterna och begränsningarna i att designa människors beteende.