Interaktionskontoret | Aktivt deltagande

犀利士藥局犀利士(Cialis)是全球十大製藥廠美國禮來公司生產的ED專用藥,犀利士是中文名犀利士藥學名:他達拉非(Tadalafil)。犀利士CIALIS台灣官網| 線上購買犀利士、原廠藥品!

Aktivt deltagande


Det jag gör minns jag!

Sitter dina deltagare och sover? Är era möten inte längre de kreativa energikällor som ni mindes dem som? Tittar dina medarbetare på klockan och längtar till mötets slut istället för att vara delaktiga och bidra till den gemensamma helheten?

Ett aktivt deltagande ger engagemang samt gör att vi både lär oss och mår bättre. Mötena blir meningsfulla och givande. Vi känner en känsla av sammanhang, mår bättre och bidrar på ett mer meningsfullt sätt.

Vi på Interaktionskontoret är speldesigners, projektledare, processledare och pedagoger och vi har som expertfält att designa och forma interaktion mellan människor så att den blir maximalt konstruktiv, respektfull och effektiv. Vi ser det som att vi slår två flugor i en smäll: De saker som gör oss mer effektiva som grupper får oss även att som individer må bra, känna oss sedda och växa i självkänsla.

Olika människor behöver olika metoder för att lockas, våga eller orka delta. Under den här heldagen öppnar vi på Interaktionskontoret vår verktygslåda och delar med oss av våra erfarenheter och våra favoritmetoder för att skapa ett aktivt deltagande för alla.

Dagen är praktiskt upplagd och vi kommer både att prata om och pröva på metoderna vi lär ut. Efter dagen har du verktyg för att skapa och hålla i möten på ett aktivt sätt som hjälper både dig och dina kollegor att få ut det mesta av era möten.

Lär dig jobba med den mänskliga faktorn i stället för mot den.

Maximera dina aktiva deltagare!

Fakta

Längd: En heldag med en utbildare

Antal deltagare: Max 15

Våra andra utbildningar


Aktiv jämställdhet

Få kunskap och praktiska verktyg för att arbeta med din jämställdhetsplan!

Effektiv kommunikation

Lär dig om personlighetstyper och kommunikation - andras och din egen - under denna DISC-baserade, praktiskt inriktade heldag.

Kreativ halvdag

Lär dig nya metoder för att kick-starta den kreativa processen, ensam och i grupp!